Cafeteria al barri de Gràcia

Gaudeix d'un ambient cosmopolita a la nostra cafeteria al barri de Gràcia

Sol de Nit és una cafeteria al barri de Gràcia on gaudir de cultura i gastronomia al mateix temps

cafeteria en barri de gràciaEl Sol de Nit és un d'aquests bars acollidors on el temps sembla haver-se detingut. La seva decoració modernista acull entre les seves parets a un públic heterogeni que l´agrada gaudir d'un ambient cosmopolita i cultural que ens trasllada als cercles intel•lectuals que van florir a la Barcelona del noucentisme de principis de S-XX a llocs com els “Quatre Gats”.

La filosofia de Sol de Nit és combinar gastronomia oci i cultura. El local es transforma amb la llum del sol. Durant el dia es pot gaudir d'un agradable cafè a la seva assolellada terrassa o tastar alguna de les seves excel•lents tapes casolanes elabores amb productes de proximitat i a vegades del seu propi hort.

Al vespre, Sol de Nit recull l'esperit inquiet i bohemi que caracteritza al barri de Gràcia. Pots trobar-te participant a la inauguració d'alguna de les seves múltiples exposicions de fotografia, pintura o escultura que canvien cada mes o assistir a un dels seus afterwork a l'hivern. Però és a la nit on Sol de Nit sofreix el seu més radical trassformació. El seu ambient càlid i serè es transforma en un modern, animat i actual espai on gaudir de bona música i d'excel•lents cocktails.

Pròximament, gràcies a la reinterpretació de la norma per part del nou consistori de l'ajuntament de Barcelona, esperem poder oferir música en viu de petit format.

 

 

SOL DE NIT

  Plaza del Sol 16,
Barcelona, 08013, (Barcelona)

  93 237 14 48

HORARI

Obert tots els dies de l'any:

11:00-AM
03:00-PM