Cafeteria al barri de Gràcia

Gaudeix d'un ambient cosmopolita a la nostra cafeteria al barri de Gràcia

Sol de Nit és una cafeteria al barri de Gràcia on gaudir de cultura i gastronomia al mateix temps

cafeteria en barri de gràciaEl Sol de Nit és un d'aquests bars acollidors on el temps sembla haver-se detingut. La seva decoració modernista acull entre les seves parets a un públic heterogeni que l´agrada gaudir d'un ambient cosmopolita i cultural que ens trasllada als cercles intel•lectuals que van florir a la Barcelona del noucentisme de principis de S-XX a llocs com els “Quatre Gats”.

La filosofia de Sol de Nit és combinar gastronomia oci i cultura. El local es transforma amb la llum del sol. Durant el dia es pot gaudir d'un agradable cafè a la seva assolellada terrassa o tastar alguna de les seves excel•lents tapes casolanes elabores amb productes de proximitat i a vegades del seu propi hort.

Al vespre, Sol de Nit recull l'esperit inquiet i bohemi que caracteritza al barri de Gràcia. Pots trobar-te participant a la inauguració d'alguna de les seves múltiples exposicions de fotografia, pintura o escultura que canvien cada mes o assistir a un dels seus afterwork a l'hivern. Però és a la nit on Sol de Nit sofreix el seu més radical trassformació. El seu ambient càlid i serè es transforma en un modern, animat i actual espai on gaudir de bona música i d'excel•lents cocktails.

Pròximament, gràcies a la reinterpretació de la norma per part del nou consistori de l'ajuntament de Barcelona, esperem poder oferir música en viu de petit format.

 

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

SOL DE NIT

  Plaza del Sol 16,
Barcelona, 08013, (Barcelona)

  93 237 14 48

HORARI

Obert tots els dies de l'any:

11:00-AM
03:00-PM