Restaurant a Barcelona

Gaudeix del millor clima mediterrani al nostre restaurant a Barcelona

Sol de Nit, restaurant a Barcelona, ofereix una combinació perfecta entre gastronomia i cultura

restaurant a barcelona

Sol de Nit és un petit bar restaurant a Barcelona, situat al popular barri de Gràcia, i que aposta per una combinació perfecta de gastronomia, oci i cultura. Tapes i platerets de primera qualitat, cuina fusió, internacional i tradicional és part de la nostra oferta culinària. Entre ella, destaquen les nostres patates braves cuinades amb doble fritada i condimentades amb salsa casolana.

restaurant a barcelona

El nostrerestaurant a Barcelona és un negoci familiar i aquesta familiaritat és la que tractem de transmetre als nostres clients. A Sol de Nit no trobaràs un ambient formal, sinó un espai acollidor, familiar, divertit i on gaudir tant de la gastronomia com de la cultura amb tranquil•litat.

restaurant a barcelona

Sol de Nit està situat al cor de Gràcia, a la Plaça del Sol, una plaça amb ambient bohemi, tant diürn com nocturn. Tal com indica el seu nom, aquesta plaça és una de les més assolellades de Barcelona, on podràs gaudir de la terrassa del nostre restaurant a Barcelona mentre prens un bon cocktail i et recrees del millor clima Mediterrani. T'esperem.

SOL DE NIT

  Plaza del Sol 16,
Barcelona, 08013, (Barcelona)

  93 237 14 48

HORARI

Obert tots els dies de l'any:

11:00-AM
03:00-PM